Ponents
Sr. Jaume Roures
Productor cinematogràfic. Va participar en la creació i el desenvolupament de Televisió de Catalunya (TV3), on va estar responsable durant vuit anys del departament de Notícies i Produccions Esportives. Responsable d’Operacions Especials de FORTA (Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmiques). Va ser Cap del Departament de Televisió a Dorna (empresa organitzadora del Campionat de Motociclisme). Actualment es soci fundador del Grup Mediapro, propietari de Gol Televisión i impulsor de la creació de La Sexta.

Sr. Toni Soler
Comissionat del Tricentenari. Periodista, escriptor i productor de ràdio i televisió. Després de fer de periodista i guionista ocasional en diversos mitjans, el 1995 es va incorporar a l'equip del programa El Terrat, de Ràdio Barcelona, com a guionista. El 2000 va començar a l'emissora RAC 1 el programa "Minoria Absoluta". Actualment és director de la productora "Minoria Absoluta", responsable dels programes Polònia i Crackòvia a TV3, i d'altres productes audiovisuals. És un dels impulsors del diari Ara, nascut el 2010, i hi escriu regularment.Sr. Ramon Moles-Plaza 
Director general de la “Fundació per als estudis de prevenció i seguretat integral” de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Director del GRISC “Centre de Recerca en Governança del Risc”, centre d'investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Professor titular de Dret Administratiu de la Universitat Autònoma de Barcelona.


Sra. Xiana Siccardi
Periodista. Sots directora del programa documental “Les Flors del Mal” de BTV. Especialista en crònica negra, auditoria 2.0, periodisme digital i reputació online.
És autora dels llibres 'España Negra' i 'En toga de abogado', tots dos d'Editorial Planeta.

Sr. Joffre Villanueva 
Doctorand en Ciència Política. És coordinador del Departament d’Ideari a l’Escola Lliure El Sol. Ha estat secretari general del Moviment Laic i Progressista, president del Consell de la Joventut de Barcelona i va formar part de l’equip de direcció d’Esplais Catalans. Co-autor del llibre Qué hacemos por una sociedad laica, ed. Akal.

Sr. Joan-Francesc Pont
Catedràtic en Dret Financer i Tributari, Doctor en Dret i Diplomat en Ciències Empresarials. President de Pont Mestres & Associats, President de la secció 3ª de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres, Vicepresident tercer de la Cambra de Comerç de Barcelona, Professor a la Universitat de Barcelona.

Sra. Ina Piperaki
Doctora en Farmàcia. Investigadora Associada a la Universitat d’Atenes des de 1991. Ha estat directora de farmacovigilància i en l’actualitat ha creat la seva pròpia empresa de consultoria. Presidenta d'un grup de treball col·laborador amb BEPA (Bureau of European Policy Advisers) de la Comissió Europea.

Sr. Fernando Pereira Marques 
Doctor en Sociologia (Universidad de Amiens). Professor universitari i investigador de les universitats de Lisboa. Director Adjunt de la Revista Finisterra. Fou diputat parlamentari de la VI a la VIII legislatura a Portugal. Ha estat membre del Conselho de Informaçao para a Imprensa. Autor de les obres: “Contrapoder e revoluçao”, Exercito e sociedade em Portugal”, “Um golpe de Estado-Contributos-Estudo da questao militar”, “O elogio da inquietude” i “A outra guerra”.

Sr. Santiago Castellà
Doctor en Dret Públic Internacional. Professor a la Facultat de Ciències Jurídiques en la Universitat Rovira i Virgili. Autor de “La protección internacional de las minorías” (2002), “Cap a un estat plurilingüe” (2006).

Sra. Simona Levi
Artista multidisciplinar i activista italiana. És una activista referent en el tema de la lliure circulació de coneixement, el dret a l’habitatge i l’ús de l’espai públic. En els darrers anys ha treballat en la democràcia digital i l’ús estratègic de les eines digitals per a l’organització, la comunicació i l’acció col·lectiva. Es coautora del llibre Tecnopolítica, internet y r-evoluciones - Sobre la centralidad de redes digitales en el #15M i ha coordinat Cultura libre digital - Nociones básicas para defender lo que es de todxs, Icària 2012.
Subscriure's a: Missatges (Atom)